Kozmetika

Kozmetika

Nagy Erika vagyok,

kozmetikus és sminktetováló szakember.

Nagyon szeretem a munkámat, azt is mondhatnám, hogy szenvedélyesen!
Jó érzés azon fáradozni nap mint nap,hogy jól érezzék a kezeim alatt a vendégeim magukat, hogy aztán feltöltődve távozhassanak, és újra vissza is térjenek!
Gyönyörűen felújított szalonunk kozmetikájában megtalálhatod a különleges szépítő, fiatalító, azaz Anti Aging kezeléseket, elektrokozmetikai kezeléseket,  a hozzád illő sminket vagy éppen sminktetoválást.

A munkámhoz két csodás terméket választottam:

AFRODITA. Ez a 1970 óta létező szlovén cég igen komoly erőfeszítéseket tesz azért, hogy a legkiválóbb alapanyagokból, a leghatékonyabb termékeket állítsa elő. Főként fiatalító kezeléseknél alkalmazom.

A termékmárka kiválasztásánál az első és legfontosabb szempontom az volt, hogy  természetes és kőolaj-,parabén-,paraffin-mentes legyen az, amivel dolgozom, mind magam, mind pedig vendégeim védelmében! Ezekkel a termékekkel változatos és hatásos kezeléseket tudok összeállítani számodra! És ha tanácsra van szükséged bőröd otthoni ápolását illetően, abban is szívesen állok rendelkezésedre. Minden bőrtípusra és problémára megtalálhatók az otthoni ápolók nálam.

A TEGODER COSMETICS a bőr minden igényét kielégítő termékcsaládokat fejlesztett ki, valamint olyan étrendkiegészítő készítményeket, amelyek megsokszorozzák a kezelések hatékonyságát. A spanyol temperamentum tetten érhető minden egyes Tegoder készítményben és Tegoder kezelésben. A Tegoder Cosmetics divíziója az innovációkban áll, mind hatóanyagok, mind pedig kozmetikai technológiák tekintetében.

Munkám másik érdekes és izgalmas területe a sminktetoválás

Amit az idő elmosott vagy a természet nem rajzolt meg, azt mi megszépítjük

Igaz ez a kozmetikára, de még inkább a sminktetoválásra. Naponta találkozom olyan vendéggel, akinek minden napos gondot okoz például a szemöldöke megrajzolása. Ez a nyári időszakban jelenti a legnagyobb bosszúságot, mert a melegben „elmozdulhat” a helyéről a reggel oly műgonddal megrajzolt szemöldök. Aki rajzolgatni kényszerül, annak folyton oda kell erre figyelnie munkahelyén, utcán, nem beszélve arról, mi van akkor, ha strandra, szaunába szeretne menni. Nos ilyenkor tényleg áldás egy természetes szemöldöktetoválás! Nem vagyok híve a sorozatgyártásnak! Minden egyes munkámat alapos tervezés előzi meg, figyelembe véve a vendég arcformáját,egyéniségét és persze elképzelését.

Sminktetoválás

A legnagyobb számban szemöldököt készítek, de nagyon népszerű a szemhéjtetoválás is, amivel szintén értékes perceket lehet nyerni reggelente. És a szájról se feledkezzünk meg, ami gyönyörűen kifejezi női mivoltunkat, csodás, érzéki testrészünk. Sokszor látni elmosódott szájszéleket, esetleg asszimetriát vagy nagyon fakó ajkakat. Ezeken mind segíthet az ajaktetoválás. Régebben a kontúr, ma inkább a félsatír vagy teljes satír a divat és persze esztétikusabb is annál.

Természetesen a tetoválásokat is organikus, biztonságos pigmentekkel végzem.
Remélem tetszett a bemutatkozásom, várlak szeretettel! Az árlistán mindent megtalálsz, amivel még foglalkozom 🙂

Bejelentkezés: 0620/3690-866 / Nyíregyháza, Kossuth u. 56.